Openingstijden

Do

13.30 tot 17.00 uur
Vri 13:30 tot 17:00 uur
  19:00 tot 21:00 uur
Za 11:00 tot 16:00 uur

Overige dagen op afspraak

Haardombouw in verschillende kleuren

Haardombouw

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf voor het leveren en plaatsen van een nieuwe haardombouw? Dan bent u bij Hout en Haard aan het juiste adres. Al jaren is Hout en Haard dé specialist op het gebied van haarden en kiest voor u de beste haardombouw uit. Een haardombouw is in 15 verschillende soorten steen leverbaar. U heeft keuze uit een haardombouw in verschillende hardheid, structuur en kleur. Ook in de marmeren schouwen is er ruime keuze.

Een haardombouw zorgt voor een mooie omlijsting van het vuur. Of u nu een open haard, een gesloten haard of een voorzetkacheltje kiest, er is altijd een bijpassende haardombouw te vinden. Hout en Haard beschikt over een haardombouw in diverse modellen, van strak tot nostalgisch. Ook is er keuze uit verschillende materialen. Zo hebben wij schouwen van diverse soorten marmer en kalksteen, maar ook schouwen van hout. Een haardombouw is op maat te leveren. Dus ook voor een kleine muur of voor dat speciale hoekje van uw woonkamer is een haardombouw te verkrijgen.

Wanneer u kiest voor een haardombouw van Hout en Haard kunt u deze geheel naar eigen wensen laten maken. Een haardombouw wordt door Hout en Haard zelf gemaakt en worden aan uw eigen wensen vervaardigd. Weet u niet precies wat voor soort haardombouw u wilt? Geen probleem! Om de juist keuze te maken uit de vele mogelijkheden voorzien Marcel en Astrid u graag van een vakkundig advies.

Haardombouw voor een mooie omlijsting van vuur

Wenst u meer informatie te ontvangen over haardombouw, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Naam (*)
Telefoonnummer  
E-mail adres (*)
Opmerkingen  
   

AANBIEDINGEN 

 

Wij hebben diverse gesloten gashaarden en houthaarden uit onze showroom in de aanbieding.

De kortingen lopen op van 20 tot en met 40 % van de adviesverkoopprijs.