Kalfire GP80/55 CR

De Kalfire GP80/55CR is een innovatieve gashaard met een hoek aan de rechterkant. De gepatenteerde prestigebrander, zorgt voor een ongekend realistisch houtvuurbeeld. De prestigebranders zijn geïntegreerd in de keramische houtstammen. Deze worden in piramidevorm in de haard opgestapeld. Hierdoor ontstaat er een hoog en volumineus vlambeeld.

U bedient de gesloten gashaard via de iMatch afstandsbediening. Met één druk op de knop zet u de haard aan of uit en regelt u de hoogte van de vlammen. U kunt daarbij kiezen uit acht standen of voor de ECO-stand. Schakelt u deze energiezuinige stand in, dan wordt automatisch een afwisselend vlambeeld gegenereerd. Dit zorgt voor een aanzienlijke vermindering van het gasverbruik.

De haard beschikt over de natural spark generator (NSG). Deze technologie zorgt ervoor dat er in de haard levensechte vonkjes uit de brandende vlammen opstijgen en langzaam verbranden. Het levert een natuurgetrouw vlammenspel op, waardoor het net een echt houtvuur lijkt. Ook heeft de haard een hybride functie. Hierbij is de stookbodem van de haard voorzien van ledverlichting. Deze verlichting heeft drie verschillen - de programma’s die u naar eigen smaak kunt instellen. Doordat de lichtintensiteit steeds verandert, ontstaat een sfeerrijke imitatie van het gloedbed van een echt hout - vuur. Deze is ook goed toepasbaar zonder warmte voor in de zomermaanden.

Daarnaast is de haard uitgerust met het Easy Door system, waarmee het onderhoud van uw gesloten gashaard zo eenvoudig mogelijk gemaakt is. De haard heeft een vlakke achterwand.

Afmetingen Kalfire G80/55CR (B x H x D): 800 (voorkant) /314 (zijkant) x 550 x 501 mm

Staat: Nieuw, verpakt

De aanbieding is exclusief ombouw.

€ 4.678,-
€ 5.848,-
Gratis thuisbezorgd

Specificaties

TypeGP80/55 CR
VuurzichtCorner rechts
Systeem (platform)Gesloten haard, Prestigebrander op aardgas (G25)
DecoratieKeramische houtstammen
Warmte-output8,0 kW
AfstandsbedieningJa, iMatch
KleurZwart staal
Productafmetingen BxHxD800/314 x 550 x 501 mm
MerkKalfire

Liever een offerte?

Vraag het aan

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vul uw gegevens in

Of kom langs in onze showroom

Kom langs in onze showroom voor advies

Openingstijden showroom

Tekst-Openingstijden

De showroom van Hout & Haard is alleen geopend op afspraak. Afspraken kunnen gepland worden op dinsdag t/m zaterdag. Op deze manier hebben wij alle tijd voor jullie. Om een afspraak te maken, kunt u bellen naar 0174-440692 of mailen naar info@houtenhaard.nl.

Hout & Haard logo
Hout & Haard

Gerelateerd

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2023 Hout & Haard | Voorwaarden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM