Elektrische haarden

Elektrische haarden

Elektrische haarden die sfeer en warmte in huis brengen? Een realistisch vlammenspel? Hout & Haard is al 22 jaar gespecialiseerd in verschillende soorten haarden. Met passie voor haarden, vuur en gezelligheid houden wij ons bezig met het verkopen van verschillende soorten haarden. Wij geven advies en komen zelfs aan huis om uw situatie te bekijken.

Door ons ruime assortiment hebben wij voor iedere wens en leefomgeving een geschikt model. Ook voor u is er dus een passende openhaard verkrijgbaar. Naast elektrische haarden bieden wij nog andere soorten aan. Ontdek de uitgebreide selectie van haarden van hoogwaardige kwaliteit en kom bij ons langs. Hier hebben wij o.a. de bekende merken Faber en Dimplex staan. Ons team staat graag voor u klaar en laat u kennis maken met de wereld van haarden.

Elektrische haarden zonder rookkanaal

Elektrische haarden zijn vandaag de dag erg populair. Heeft u geen schoorsteel of rookkanaal in huis? Wilt u wel kunnen genieten van een openhaard met een echt vlammenspel? Dan zijn elektrische haarden wellicht iets voor u. Het enige dat u nodig heeft is ruimte en een stopcontact. Op deze wijze kunt u niet alleen genieten van een sfeervol vuurbeeld maar ook van warmte. Na plaatsing kunt u met één druk op de knop van de afstandsbediening genieten van een warme sfeer in huis. Kortom: elektrische haarden zijn niet alleen een lust voor het oog maar ook gemakkelijk in gebruik!

Assortiment elektrische haarden

In onze mooie showroom beschikken wij over een ruim assortiment met verschillende soorten elektrische haarden. Hierbij kunt u denken aan:

  • Modern
  • Klassiek
  • Vrijstaand
  • Inbouw

Daarnaast zijn er diverse stijlen leverbaar. Wilt u graag een prachtige schouw om de haard? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! Graag plaatsen wij een eenvoudig te bedienen haard die past bij uw interieur. Wilt u speciaal voor uw woning de juiste sfeerhaard in huis halen? Kom dan langs bij Hout & Haard.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Hout & Haard logo
Hout & Haard
Elektrische haarden van Hout en Haard

Stel uw vraag

Elektrische haarden

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2022 Hout & Haard | Voorwaarden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM