slide10

Dé specialist in vuur

slideshow

Grote showroom

slide3

Grote showroom

slide4

Eigen personeel

slide5

Complete installatie

slide6

Eigen meubelmakerij

slide7

Vakkundig advies

slide

Dé specialist in vuur

Leidschenveen

Hout & Haard dé specialist en dealer van de grote merken in elektrische haarden in Leidschenveen en omgeving

Elektrische haarden in Leidschenveen voor huizen zonder rookkanaal? Gezelligheid en warmte in huis brengen met een openhaard? Kom dan langs in de showroom van Hout & Haard in de buurt van Leidschenveen. Hout & Haard is al jaren gespecialiseerd in het plaatsen van haarden en officieel dealer van verschillende topmerken.

Eén van de bekende merken is Faber. Faber is een merk dan al sinds 1844 bezig is met vuur. Wat begonnen is met gaskachels is vandaag de dag uitgegroeid tot een bekend merk dat verschillende elektrische haarden levert in de buurt van Leidschenveen maar ook in de internationale markt. In vrijwel iedere leefomgeving past een Faber haard. Naast Faber werken wij met het merk Dimplex. Bent u benieuwd naar de andere merken die wij leveren? Graag nodigen wij u uit in onze showroom. Ook kunt u vooraf alvast een kijkje nemen op onze website. Hier kunt u een indruk en inspiratie opdoen.

U heeft enkel ruimte en een stopcontact nodig voor elektrische haarden thuis in Leidschenveen

Elektrische haarden in Leidschenveen zijn populair en worden veel toegepast in woningen. Dit komt voornamelijk door de combinatie van:

  • Comfort
  • Warmte
  • Sfeer
  • Gebruiksgemak

Door slechts de stekker in het stopcontact te steken bent u klaar om te gaan genieten van een prachtig vuurspel. En dat allemaal zonder rookkanaal. Daarnaast zijn de mogelijkheden eindeloos. Hout & Haard heeft in de showroom verschillende modellen elektrische haarden in Leidschenveen. Strak en modern? Of juist sierlijk en klassiek? Met of zonder schouw? Kies voor deze vrijwel gemakkelijk bron van sfeer, passend bij uw interieur en wensen.

Maak vandaag nog een afspraak om de elektrische haarden in onze showroom te bekijken in de buurt van Leidschenveen

Elektrische haarden in Leidschenveen kunnen worden ingebouwd naar uw stijl. Wilt u ideeën opdoen? Dan nodigen wij u graag uit in onze showroom in de buurt van Leidschenveen. In de ruime showroom van Hout & Haard kunt u diverse opstellingen met haarden en kachels bewonderen. Veel haarden zijn brandend opgesteld waardoor u de verschillende merken goed kunt vergelijken. Ook kunnen we u hier voorzien van eerlijk en deskundig advies.

Hout en Haard logo
Hout en Haard
Elektrische haarden in Leidschenveen
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring