Gashaarden

Gashaarden bieden sfeer, realistisch vuur en warmte 

Op zoek naar een gashaard? Dan bent u aan het juiste adres bij Hout & Haard, dé specialist in haarden. Gashaarden zijn de perfecte oplossing als u de gezelligheid van een open haard in huis wilt, maar dan zonder de houtblokken. De gashaarden die wij aanbieden bieden sfeer, realistisch vuur en warmte. De open gashaarden worden door ons zelf opgebouwd waardoor er oneindig veel mogelijkheden zijn. Zo kunt u variëren van strakke stalen haarden tot aan een gemetselde haard van antieke steentjes voor in een mooie schouw.  

De voordelen van een gashaard  

Een gashaard is erg veilig en gemakkelijk in gebruik. Met een druk op de knop heeft u een sfeervol vuur in de woonkamer. Wilt u de vervolgende de haard weer uitzetten? Ook dat doet u eenvoudig en snel met een druk op de knop. Nog een voordeel van een gashaard? Stoken op gas is schoon en dus beter voor het milieu!  

Uw gashaard koopt u bij Hout & Haard 

Wilt u ook een sfeervolle haard in de woonkamer, maar zonder al het gedoe van een houthaard? Dan is de gashaard een perfecte oplossing voor u! Kom langs in onze showroom of neem een kijkje in onze webshop! Voor iedere interieurstijl hebben wij een passende gashaard!  

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Hout & Haard logo
Hout & Haard
Gashaarden bieden sfeer, realistisch vuur en weinig warmte

Stel uw vraag

Gashaarden

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2023 Hout & Haard | Voorwaarden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM