slide10

Dé specialist in vuur

slideshow

Grote showroom

slide3

Grote showroom

slide4

Eigen personeel

slide5

Complete installatie

slide6

Eigen meubelmakerij

slide7

Vakkundig advies

slide

Dé specialist in vuur

Rotterdam

Gashaarden voor sfeer en realistisch vuur in de buurt van Rotterdam.

Wilt u graag meer sfeer en gezelligheid in huis? Vindt u gashaarden mooi? Kom dan het aanbod gashaarden bekijken in de buurt van Rotterdam bij Hout & Haard, dé specialist in haarden. Vooral als u graag de gezelligheid van een open haard in huis wilt zonder met houtblokken te moeten sjouwen zijn de gashaarden die wij aanbieden in de buurt van Rotterdam beslist een aanrader. De gashaarden die wij aanbieden in de buurt van Rotterdam bieden sfeer, realistisch vuur en weinig warmte. De open gashaarden worden door ons zelf opgebouwd waardoor er oneindig veel mogelijkheden zijn. Zo kunt u variëren van strakke stalen haarden tot aan een gemetselde haard van antieke steentjes voor in een mooie schouw. Bent u benieuwd naar de soorten gashaarden die wij aanbieden in de buurt van Rotterdam? Graag nodigen wij u uit in onze winkel waar u de gashaarden kunt bekijken in de buurt van Rotterdam. In onze winkel staan specialisten voor u klaar om u de gashaarden te laten zien en u te voorzien van advies op maat. Door onze jarenlange ervaring met gashaarden weten wij als geen ander wat de verschillen zijn.

Soorten gesloten gashaarden in Rotterdam

Eén van de soorten gashaarden die wij aanbieden in de buurt van Rotterdam zijn de gesloten gashaarden. Bij gesloten gashaarden die wij leveren in de buurt van Rotterdam is het rendement hoger dan bij open gashaarden. Deze gashaarden bevatten een gesloten gasplaat voor het vuur die u zelf uit kunt kiezen. Hierdoor haalt de haard zuurstof die nodig is voor de verbranding niet uit de woonkamer maar uit de afvoerpijp. De afvoerpijp hoeft niet helemaal naar de nok van de woning en kan zelfs horizontaal versleept worden. Kortom: een prachtige manier voor een mooie haard te maken en sfeer te creëren. Naast deze optie kunt u kiezen uit verschillende merken gashaarden in de buurt van Rotterdam zoals:

  • Kal-fire
  • Dru
  • Faber
  • Barbas
  • Bellfires

Door de keuze in verschillende merken gashaarden in de buurt van Rotterdam zit er beslist iets voor u bij.

Gashaarden kiezen in onze showroom

Wanneer u gashaarden gaat kiezen in de buurt van Rotterdam komt veel kijken. Via onze website kunt u de verschillen ontdekken en bepalen welke haar het beste bij uw wensen en woning past. Op onze website lichten wij de verschillen tussen gashaarden en andere haarden toe. Hierdoor kunt u deze met uw wensen vergelijken. Wilt u de gashaarden bekijken in de buurt van Rotterdam? Dan nodigen wij u uit in onze showroom. Zo krijgt u een compleet beeld van uw droomhaard en kunt u hem vaak zien branden. Tevens kunt u al uw vragen aan onze adviseurs stellen. In de showroom Hout & Haard werken die specialisten die u graag helpen bij het maken van uw keuze tussen de gashaarden in de buurt van Rotterdam. Samen met een deskundige adviseur ontdekt u welke haard aansluit bij uw persoonlijke woonsituatie.

Hout en Haard logo
Hout en Haard
Gashaarden in de buurt van Rotterdam bieden sfeer, realistisch vuur en weinig warmte
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring