Haarden

Haarden voor warmte, sfeer en comfort

Wilt u een open haard in uw woning? Dan moet u beslist bij Hout & Haard zijn. Hout & Haard is tenslotte een bekend begrip in de omgeving op het gebied van haarden en bieden een ruim aanbod met de nieuwste modellen. Speciaal voor mensen die geen rookkanaal in hun woning hebben en wel een haard willen bieden wij de elektrische haarden aan. Door het ruime aanbod haarden die wij aanbieden vindt u er beslist één die past bij uw wensen en woning. Elektrische haarden zijn er in elke gewenste interieurstijl te vinden. De ontwerpers hebben de laatste jaren niet stil gezeten. Dat is aan de natuurgetrouwe uitstraling van het huidige aanbod elektrische haarden af te zien. Benieuwd geworden naar deze haarden? Kom dan langs bij onze winkel. Een haard kopen is niet zomaar iets. Het is een investering en een sfeer bepaler in uw woning. Om een keuze te kunnen maken uit het aanbod haarden die wij hebben geven wij u graag advies. Hout & Haard is al 16 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van haarden en de aanleg van rookkanalen. Hierdoor kan Hout & Haard het totale pakket leveren, vanaf de keuze voor een haard tot aan de aanleg van alles. 

Een ruime collectie haarden 

Naast onze elektrische haarden hebben wij nog vele andere soorten haarden. Zo heeft u bij ons keuze uit: 

Daarnaast hebben wij ook een nieuw product in ons assortiment: de Faber Optimist. Dit is een spectaculaire ontwikkeling op het gebied van elektrische haarden. De haard brandt namelijk op water! U vult heel eenvoudig het reservoir bij de kraan. In de haard schijnt er licht op de waterdamp en dit zorgt voor een zeer realistisch vlambeeld. 

Advies over haarden 

De aanschaf van een haard is niet zomaar iets, het is een investering en sfeerbepalend in uw woning. Om een weloverwogen keuze te maken ontvangen wij u graag in onze showroom. Hier kunnen wij u voorzien van passend advies en kunt u de haarden met eigen ogen bekijken!  

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Hout & Haard logo
Hout & Haard
Haarden voor warmte, sfeer en comfort

Stel uw vraag

Haarden

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2023 Hout & Haard | Voorwaarden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM