slide10

Dé specialist in vuur

slideshow

Grote showroom

slide3

Grote showroom

slide4

Eigen personeel

slide5

Complete installatie

slide6

Eigen meubelmakerij

slide7

Vakkundig advies

slide

Dé specialist in vuur

Brielle

Haarden in de buurt van Brielle voor warmte, sfeer en comfort

Altijd al gedroomd van een prachtige open haard in uw woning? Heeft u geen rookkanaal in uw woning en zou u toch graag een open haard willen? Voor een mooi aanbod haarden in de buurt van Brielle moet u beslist bij Hout & Haard zijn. Hout & Haard is een bekend begrip in Brielle en omgeving op het gebied van haarden en bieden een ruim aanbod met de nieuwste modellen. Speciaal voor mensen die geen rookkanaal in hun woning hebben en wel een haard willen bieden wij de elektrische haarden aan in de buurt van Brielle]. Met deze elektrische haarden heeft u uitsluitend ruimte nodig en een stopcontact. Zeker in de winter is een elektrische haard een uitkomst. Zo bieden onze haarden dagelijks aan vele klanten in de buurt van Brielle warmte, sfeer en comfort. Tijdens de donkere dagen in de winter brengen we veel tijd door in huis. Geef uw woning meer sfeer en een extra dimensie met één van onze haarden in de buurt van Brielle. Meer informatie over de haarden die wij aanbieden in Brielle en omgeving? Of graag een haard kopen? Wij nodigen u van harte uit in onze winkel aan de Buijs Ballotstraat 15 te ’s-Gravenzande.

Soorten haarden

Als u gaat voor onze elektrische haarden in de buurt van Brielle bieden wij een ruim assortiment aan. Zo kunt u kiezen uit:

  • Modern
  • Inbouw
  • Met schouw
  • Klassiek
  • Zonder schouw
  • Vrijstaand

Door het ruime aanbod haarden die wij aanbieden in de buurt van Brielle vindt u er beslist één die past bij uw wensen en woning. Elektrische haarden zijn er in elke gewenste interieurstijl te vinden. De ontwerpers hebben de laatste jaren niet stil gezeten. Dat is aan de natuurgetrouwe uitstraling van het huidige aanbod elektrische haarden af te zien. Benieuwd geworden naar deze haarden? Kom dan langs bij onze winkel in de buurt van Brielle.

Collectie haarden

Naast elektrische haarden bieden wij in onze winkel in de buurt van Brielle nog vele andere haarden aan. Zo is de Faber Optimist nieuw is ons assortiment. Dit is een spectaculaire ontwikkeling op het gebied van elektrische haarden. De haard brandt op water! U vult heel eenvoudig het reservoir bij de kraan. In de haard schijnt er licht op de waterdamp en dit zorgt voor een zeer realistisch vlambeeld. Wilt u deze soort haarden bekijken? Kom dan langs in de buurt van Brielle.

Advies over haarden

Een haard kopen is niet zomaar iets. Het is een investering en een sfeer bepaler in uw woning. Om een keuze te kunnen maken uit het aanbod haarden die wij hebben in de buurt van Brielle geven wij u graag advies. Hout & Haard is al 16 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van haarden en de aanleg van rookkanalen. Hierdoor kan Hout & Haard het totale pakket leveren, vanaf de keuze voor een haard tot aan de aanleg van alles.

Hout en Haard logo
Hout en Haard
Haarden in de buurt van Brielle voor warmte, sfeer en comfort 
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring