slide10

Dé specialist in vuur

slideshow

Grote showroom

slide3

Grote showroom

slide4

Eigen personeel

slide5

Complete installatie

slide6

Eigen meubelmakerij

slide7

Vakkundig advies

slide

Dé specialist in vuur

Scheveningen

Kachel in de buurt van Scheveningen met een uniek design en van goede kwaliteit

Is uw kachel aan vervanging toe? Wilt u graag een nieuwe kachel kopen in de buurt van Scheveningen? Wat uw wensen ook zijn, bij Hout & Haard vindt u beslist een kachel naar wens. Bij Hout & Haard treft u een showroom waar verschillende kachels opgesteld staan. Deze collectie varieert zich van groot tot klein, straks tot klassiek. Naast een kachel kunt u bij ons in de buurt van Scheveningen een bijpassende schouw kopen. Alle producten zijn van goede merken en garanderen kwaliteit. Als u kiest voor een kachel van Hout & Haard in de buurt van Scheveningen bent u verzekerd van:

  • Uniek design
  • Duurzaamheid
  • Kwaliteit
  • Meer rendement
  • Mooie afwerking

Kortom, genoeg redenen om te kiezen voor een kachel van ons bedrijf in de buurt van Scheveningen.

Gas kachel

Wilt u graag een kachel kopen in de buurt van Scheveningen die gemak, warmte en een mooi vlammenspel biedt? Voor elk interieur bieden wij een kachel in de buurt van Scheveningen. Via de website kunt u zich alvast laten inspireren. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor een gas of hout kachel. Een gas kachel kunt u op elk moment van de dag via een druk op de knop laten branden. Een hout kachel biedt een heerlijke geur van brandend hout. Beide kachels bieden dus voordelen. Graag laten wij de verschillen zien.

Voordelen kachel

Als u een kachel kiest bij Hout & Haard in de buurt van Scheveningen bent u verzekerd van een moderne manier van verwarmen die sfeer biedt, betaalbaar en comfortabel is. Knetterend vuur zorgt voor sfeer in uw woning en heeft een behaaglijke uitstraling. Daarnaast zorgt een kachel van ons in de buurt van Scheveningen voor besparing op uw energierekening. Alle kachels die wij aanbieden hebben een hoog rendement. Hierdoor is een kachel een zinvolle investering.

Kachel showroom

Wilt u een kachel kopen in de buurt van Scheveningen? Kom dan langs in onze showroom. Wij bieden uitsluitend kachels aan van goede kwaliteit. Zo kunt u er op rekenen dat u altijd een prachtige kachel aanschaft die past bij uw wensen en eisen en de mogelijkheden en beschikbare ruimte in uw woning. Daarnaast zijn alle modellen innovatief en duurzaam. Wilt u een keuze maken uit verschillende modellen? Wat voor type/model haard zoekt u? Vrijstaand, inbouw, inzet of hangend? Wij helpen u graag. Kom langs bij Hout & Haard en koop een kachel in de buurt van Scheveningen.

Hout en Haard logo
Hout en Haard
Kachel in de buurt van Scheveningen met een uniek design en van goede kwaliteit 
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring