slide10

Dé specialist in vuur

slideshow

Grote showroom

slide3

Grote showroom

slide4

Eigen personeel

slide5

Complete installatie

slide6

Eigen meubelmakerij

slide7

Vakkundig advies

slide

Dé specialist in vuur

Westland

Openhaard in de buurt van Westland voor uw woning, restaurant of kantoor?

Zoekt u een openhaard voor uw woning, restaurant of kantoor? Op zoek naar een specialist waar u een openhaard kunt kopen in de buurt van Westland? Hout & Haard nodigt u van harte uit in hun winkel met een groot aanbod openhaarden. Marcel en Astrid Pakvis hebben hun winkel gevestigd op het industrieterrein Teijlingen aan de Buijs Ballotstraat 15 te ’s-Gravenzande. De showroom is ingericht met de nieuwste modellen haarden. Wilt u graag een moderne openhaard? Of gaat uw voorkeur uit naar een klassieke openhaard? U kunt er terecht voor zowel een modern als een klassiek interieur. In de showroom kunt u de mogelijkheden op het gebied van sfeervol verwarmen zien. Hout & Haard verkoopt:

  • Schouwen
  • Houthaarden
  • Elektrische haarden
  • Gashaarden

Graag laten wij u de voordelen van een prachtige openhaard ervaren bij Hout & Haard in de buurt van Westland.

Praktische en mooie openhaard

Een openhaard die wij leveren in de buurt van Westland biedt zowel functionele eigenschappen als sfeervolle. Een goed werkend en mooie openhaard zal het middelpunt vormen van uw gezelschap. Daarnaast zorgt een openhaard van Hout & Haard in de buurt van Westland voor efficiënt verwarmen op een milieubewuste wijze. Bent u benieuwd welke voordelen een openhaard van Hout & Haard in de buurt van Westland u nog meer op zal leveren? Met jarenlange ervaring op het gebied van openhaarden nodigen wij u graag uit in onze showroom. Hier kunt u de openhaarden met schitterend haardvuur welke naadloos aansluit op uw wensen komen bekijken.

Inbouw openhaard

Wilt u graag gemak en comfort combineren? Genieten van de mooie vlammen en profiteren van het gemak van een gas openhaard? Speciaal voor uw wensen kunnen wij een inbouw openhaard leveren in de buurt van Westland met glas. Zelfs als er een schoorsteen ontbreekt kunnen wij een openhaard leveren in Westland en omgeving. Indien wenselijk kunnen wij deze openhaard leveren in de buurt van Westland met afstandsbediening. Daarmee zet u de haard aan en uit en regelt u de vlammen vanaf de bank. Bekijk de soorten op onze website.

Waarom een openhaard bij Hout & Haard?

Als u een openhaard wilt kopen in de buurt van Westland bent u bij Hout & Haard van harte welkom. Al vele jaren zijn wij gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van een openhaard in Westland en omgeving. In onze showroom vindt u alle typen gashaarden, houthaarden, elektrische haarden, schouwen, kachels en buitenhaarden. Welke openhaard u ook wilt kopen in de buurt van [PLAATSNAM], wij bieden een totaalpakket aan. Voor bijna elk budget bieden wij een passende oplossing. Wij nodigen u uit om, onder een genot van een kopje koffie, een kijkje te komen nemen in onze showroom.

Hout en Haard logo
Hout en Haard
Openhaard in de buurt van Westland voor uw woning, restaurant of kantoor?
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring