slide10

Dé specialist in vuur

slideshow

Grote showroom

slide3

Grote showroom

slide4

Eigen personeel

slide5

Complete installatie

slide6

Eigen meubelmakerij

slide7

Vakkundig advies

slide

Dé specialist in vuur

Dordrecht

Openhaarden in de buurt van Dordrecht op locatie bezorgd en geïnstalleerd

Bent u een echte openhaarden liefhebber? Wilt u graag verschillende openhaarden komen bekijken in de buurt van Dordrecht? Wij van Hout & Haard nodigen u van harte uit in de showroom waar u verschillen openhaarden kunt bekijken, bestellen en laten monteren in de buurt van Dordrecht. Door de jaren heen is Hout & Haard uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde openhaardenzaken van Nederland. In onze showroom krijgt u een sfeerimpressie van de mogelijkheden die onze openhaarden kunnen bieden in de buurt van Dordrecht. Door middel van advies en speciale programma’s kunnen wij de droom openhaarden voor onze klanten realiseren. Of het nu gaat om elektrische, gas of kachelhaarden, wij geven altijd passend advies voor elk budget. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij openhaarden in de buurt van Dordrecht leveren. Van alleen het leveren van de haard tot en met de gehele installatie inclusief de afwerking en het serviceonderhoud. Hout & Haard is u van dienst. Benieuwd naar ons aanbod openhaarden in de buurt van Dordrecht? Kom bij ons langs.

Openhaarden voor nieuwbouw

Hout & Haard levert veel openhaarden voor nieuwbouw projecten in Dordrecht en omgeving. Op vrije kavels krijgen steeds meer mensen de kans om hun eigen droomhuis te ontwikkelen. Het is belangrijk om al in een vroeg stadium na te denken over de plaats die de haard in het interieur moet krijgen. Vaak wordt de locatie van de haard bepaald door hoe het huis is. Graag geven wij advies over de soorten openhaarden die wij leveren in de buurt van Dordrecht. Of u nu een houtkachel wilt of een prachtige design haard, in onze showroom vindt u de nieuwste generaties open haarden die wij leveren in Dordrecht en omgeving. Deze passen in talloze stijlen en woonsituaties. Welke openhaarden u ook bij ons kiest in de buurt van Dordrecht, deze bieden:

  • Warmte
  • Comfort
  • Kwaliteit
  • Sfeer
  • Licht

Advies over openhaarden

De keuze tussen openhaarden bij Hout & Haard in de buurt van Dordrecht is enorm. Investeren in openhaarden vraagt dan ook om goed advies. De experts van Hout & Haard begeleiden u met deskundig advies. Graag bieden wij openhaarden in de buurt van Dordrecht die garant staan voor veiligheid en duurzaamheid. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit kleur, materiaal, design en warmtetechniek.

Installatie openhaarden

Naast advies op maat dat wij bieden voor onze openhaarden in de buurt van Dordrecht verzorgen wij de complete installatie van openhaarden. Hierbij kunt u vertrouwen op gedegen vakmanschap én uitstekende service. Wij hebben niet voor niets een goede naam opgebouwd op het gebied van openhaarden in Dordrecht en omgeving.

Hout en Haard logo
Hout en Haard
Openhaarden in de buurt van Dordrecht op locatie bezorgd en geïnstalleerd 
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring