Den Haag

Schouw in de buurt van Den Haag voor een mooie omlijsting van uw openhaard

Een nieuwe schouw om uw openhaard laten maken? Op zoek naar een bedrijf dat een prachtige schouw kan leveren en monteren in de buurt van Den Haag? Kom dan langs bij Hout & Haard. Hout & Haard is een begrip in het Westland en omgeving. Marcel en Astrid Pakvis hebben hun winkel gevestigd op het industrieterrein Teijlingen aan de Buijs Ballotstraat 15 te ’s-Gravenzande. De showroom is ingericht met de nieuwste modellen haarden. U kunt er terecht voor zowel een modern als een klassiek interieur. Als u een schouw wilt kopen in de buurt van Den Haag kunt u bij ons terecht. Wij weten hoe belangrijk een schouw is. Een schouw zorgt namelijk voor een mooie omlijsting van het vuur en bepaalt de sfeer en uitstraling. Of u nu een open haard, een gesloten haard of een voorzetkacheltje kiest, er is altijd een bijpassende schouw te vinden bij Hout & Haard in de buurt van Den Haag. Wij laten u de soorten schouwen zien en voorzien u van advies.

Schouw in verschillende soorten

Als u een schouw wilt kopen in de buurt van Den Haag bieden wij diverse modellen aan. Van strak tot nostalgisch, een schouw is verkrijgbaar in diverse soorten. Ook is er keuze uit verschillende materialen. Zo hebben wij schouwen van diverse soorten marmer en kalksteen, maar ook schouwen van hout. Houdt u van een moderne schouw en wilt u deze laten leveren en monteren in de buurt van Den Haag? Of gaat uw voorkeur uit naar een landelijke schouw? De meeste schouwen zijn op maat te leveren. Dus ook voor een kleine muur of voor dat speciale hoekje van uw woonkamer is een schouw te verkrijgen in de gewenste soort.

Schouw trends

Een schouw die wij leveren in Den Haag en omgeving bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de openhaard. Een schouw is een pronkstuk in de woonruimte en moet geheel aansluiten bij uw wensen en woning. Of u nu zoekt naar een klassieke kasteel schouw met nostalgische ornamenten en graveringen of een moderne en strakke natuurstenen stijlschouw, wij leveren het. Hout & Haard heeft een ruim assortiment schouwen welke voor iedere haard een stijlvolle toevoeging is. Indien u geen standaard schouw kunt vinden in de buurt van Den Haag kunnen wij er één naar wens maken.

Kiezen voor een schouw

Als u een schouw gaat kiezen bij Hout & Haard moet u op verschillende dingen letten zoals:

  • Materiaal
  • Maat
  • Afwerking
  • Soort
  • Mogelijkheden

Kunt u geen keuze maken voor een schouw die wij leveren in Den Haag en omgeving? Om de juiste keuze te maken uit de vele mogelijkheden voorzien Marcel en Astrid u graag van een vakkundig advies. Hout & Haard is al 16 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van haarden en de aanleg van rookkanalen. Hierdoor kan Hout & Haard het totale pakket leveren, vanaf de keuze voor een haard tot aan de aanleg van alles.

Neem contact op

Hout & Haard logo
Hout & Haard

Stel uw vraag

Schouw | Den Haag

Schouw in de buurt van Den Haag voor een mooie omlijsting van uw openhaard 
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2023 Hout & Haard | Voorwaarden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM