Monster

Schouwen in Monster op maat gemaakt

Wilt u uw openhaard een sfeervol aanzicht geven? Dit kunnen wij voor u realiseren met een passende en prachtige schouw. Hout & Haard is gespecialiseerd in openhaarden en schouwen en uitgegroeid tot een bekend begrip in Monster en omgeving. Schouwen zijn er in vele soorten en maten, van strak modern tot zeer klassiek met ornamenten. Daarnaast kunt u kiezen voor schouwen van verschillende materialen in de buurt van Monster. Wilt u graag een schouw van marmer? Of vindt u een schouw van kalksteen mooi? Wij bieden het beide aan. Kalksteen is licht van kleur: crème, beige, offwhite. Wanneer u dus van een lichte schouw houdt passen deze schouwen perfect in de buurt van Monster. Naast het materiaal kunt u kiezen uit voorzetschouwen en omlopende schouwen bij Hout & Haard in de buurt van Monster. Omlopende schouwen zijn om de openhaard gebouwd. Voorzetschouwen staan ervoor. Bent u benieuwd hoe deze schouwen eruit zien? Kom dan de soorten schouwen die wij aanbieden bekijken in de buurt van Monster.

Schouwen voor warmte en gezelligheid

Schouwen die wij leveren in Monster en omgeving worden veel gebruikt voor warmte en gezelligheid. Ze dienen als een prachtige afwerking van de openhaard. Schouwen moeten wel bij het geheel passen. Niet alleen bij de openhaard maar ook bij de woninginrichting en uw smaak. Graag helpen wij u bij het maken van een goede keuze tussen het aanbod schouwen in de buurt van Monster. Onze schouwen staan garant voor:

  • Comfort
  • Kwaliteit
  • Duurzaamheid
  • Stijl
  • Warmte

Van onze schouwen in de buurt van Monster kunt u jarenlang genieten.

Schouwen van hardsteen en marmer

Schouwen van hardsteen en marmer zijn onze specialiteiten. In de showroom is onze collectie van schouwen, openhaarden en sierschouwen opgesteld. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij standaard schouwen of maatwerk schouwen leveren in de buurt van Monster. De maatvoering van uw schouw dient afgestemd te zijn op de hoogte van het plafond, het oppervlak van uw woonkamer en de lengte van de muur waartegen uw schouw geplaatst gaat worden. Daarnaast moet er ook nog rekening gehouden worden met de openhaard.

Schouwen omlijsten het vuur

Met schouwen van Hout & Haard in de buurt van Monster omlijst u het vuur van uw openhaard. Of u nu een open haard, een gesloten haard of een voorzetkacheltje kiest, er is altijd een bijpassende schouw te vinden. De meeste schouwen zijn op maat te leveren. Dus ook voor een kleine muur of voor dat speciale hoekje van uw woonkamer is een schouw te verkrijgen. Meer informatie over onze schouwen in de buurt van Monster? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op

Hout & Haard logo
Hout & Haard

Stel uw vraag

Schouwen | Monster

Schouwen in de buurt van Monster op maat gemaakt 
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2021 Hout & Haard | Voorwaarden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM